Home
Prijsplannen
arrow_back Terug naar blog

Ruben De Voogdt

Functie: Software Architect

Leeftijd: 39

Schoenmaat: 42

Favoriete reisbestemming: Griekenland  voor z’n zalige zeeën

 

Grootste stommiteit:
Enkele jaren terug heb ik een serieuze inschattingsfout gemaakt toen ik mijn hondje Happy kocht. Mijn eerst fout was veronderstellen dat een Franse Bulldog een echte hond is. Dat is namelijk niet zo; met een echte hond kan je makkelijk een paar uur wandelen voor die moe wordt. Mijn hond is na een halfuur wandelen in de zon volledig lam. Mijn eerste asiel-hond had in heel zijn leven zo’n 5 keer naar een dierenarts moeten gaan. Happy is al een 30-tal keer geweest voor allerlei medicatie, anders heeft hij overal jeuk en kotst hij heel onze vloer onder. Om dezelfde reden krijgt hij heel specifieke – en dure – voeding. Mijn tweede fout was hem de naam Happy geven. Ik dacht dat het een vrij originele naam was waar je spontaan gelukkig van wordt. Helaas bleek de hond van de ‘geniale’ tv serie Seventh Heaven ook Happy te heten… Ik zie die hond wel super graag dus het valt eigenlijk allemaal nog wel mee.

 

Waarom ik bij Hoplr werk:

Ik ken Hoplr al van bij het prille begin. Ik heb de ontwikkelingen en transformaties van dichtbij meegemaakt, maar toen was ik zelf nog geen actief gebruiker. Dat veranderde toen ik een brief in de bus kreeg om me in te schrijven. Ik was werkelijk onder de indruk van de mogelijkheden en het nut van het platform. Mijn buurt is erg actief op Hoplr en ik had er dus al snel erg goede ervaringen mee. De groeimogelijkheden zijn enorm en er is altijd ruimte voor verbetering, dus het was voor mij een echte no-brainer toen ik gevraagd werd om voor Hoplr te starten. Technisch is het voor mij ook ontzettend verrijkend. Bij Hoplr gebruiken we heel innovatieve technologieën en het is echt uitdagend om daar een deel van uit te kunnen maken.

 

Hoe zie ik onze maatschappij over 30 jaar:

Ik vermoed dat de grootste veranderingen op vlak van vervoer zullen plaatsvinden. Binnen 30 jaar bezitten enkel nog liefhebbers een auto op een privé circuit. Ik denk dat er enkel nog zelf-rijdende auto’s zullen zijn die op vraag heel snel voor je deur staan en je naar je bestemming brengen. Geen files meer of zoeken naar parking. Ook geen auto’s meer in je straat want die gaan ‘s avonds slapen op gigantische parkings buiten de bebouwde gebieden. Dit zal heel veel tijd vrijmaken, bijvoorbeeld om het contact met je buren te verbeteren. En mogelijks zit Hoplr daar dan voor iets tussen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoplr en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Ontvang maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen rond inclusieve burgerparticipatie en blijf op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van Hoplr. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.