Home
Prijsplannen
arrow_back Terug naar blog

Thomas Van Machelen

Functie: Lead Developer

Leeftijd: 36

Schoenmaat: 45

Favoriete reisbestemming: Frankrijk, bestaat er een plek waar je beter kan eten?

 

Grootste stommiteit:
Ooit ben ik eens op een bankje plat op mijn buik gegaan. Ik probeerde er gezwind op te springen, maar mijn voet gleed weg en ik belandde zo met een geweldige klap op mijn buik. Dat had allemaal nog meegevallen ware het niet dat het een heerlijke lentedag was, en dat dat bankje vlak voor een volgepakt terras op de Meir stond.

 

Why working for Hoplr:
Mijn directe buren ken ik, maar ik moet rekenen op folders of affiches die me met wat geluk bij de bakker of in de supermarkt bereiken om te achterhalen wat er buiten de straat leeft en welke activiteiten er te doen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Hoplr een belangrijke schakel kan vormen in de sociale cohesie in buurten en buren effectief dichter bij elkaar kan brengen.

 

Los daarvan is het vanuit technisch oogpunt ook gewoon super interessant om alles zelf in handen te hebben en alles zelf te kunnen bouwen. We bepalen in onderling overleg wat er juist moet gemaakt worden en hoe we het platform steeds beter en interessanter kunnen maken. Daaraan dan vorm kunnen geven door de website en de apps effectief te bouwen, dat is een fantastische uitdaging

 

Hoe zie jij onze maatschappij over 30 jaar:
30 jaar geleden was ik 6 jaar. Als ik terugdenk aan hoe de wereld in die tijd veranderd is, dan duizelt mijn hoofd en durf ik nauwelijks een voorspelling voor de komende 30 jaar te maken. Laat ons vooral hopen dat we tegen dan eens goed kunnen lachen met de onzin waar de wereld zich vandaag soms mee bezig houdt en dat we de gave kunnen behouden om de wereld eens door de ogen van iemand anders te bekijken.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoplr en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Ontvang maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen rond inclusieve burgerparticipatie en blijf op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van Hoplr. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.