Home
Prijsplannen
arrow_back Terug naar blog

Jonas Heirwegh

Functie: Product designer

Leeftijd: 31

Schoenmaat: 42

Favoriete reisbestemming: Frankrijk

 

Grootste stommiteit:
Mijn vriendin en ik hadden het idee om een aantal weken te gaan wildkamperen in Frankrijk. Voor onze eerste nacht trokken we met de rugzak door de Vogezen op zoek naar een slaapplek. Uiteindelijk hebben we noodgedwongen bij avondval toch maar ergens onze tent opgezet aan de rand van een bos. Tijdens het opwarmen van een blik bonen hoorde we een dier naast onze tent lopen. Blijkbaar een maaltijd die ook gesmaakt wordt door wilde everzwijnen. Echt rustig heb ik die nacht niet geslapen 😉

 

Why working for Hoplr:
Wat mij het meest aansprak was de quasi onmogelijke onderneming van het gehele concept. Een lokaal sociaal netwerk, voor buren, en nota bene dan nog in een moeilijke markt als België. Onze slaagkansen waren zeer laag, dat beseften Jennick en ik van bij de start maar al te goed. Ik denk dat daarin ook vaak de motivatie ligt om te blijven doorzetten.

Het feit dat je bij een dergelijke onderneming continu uit je comfort zone moet treden en je kan omringen met talentvolle collega’s, betekent ook dat je in een sneltempo bijleert. De afgelopen 4 jaar zijn daarom ook enorm verrijkend geweest voor mij.

 

Hoe zie jij onze maatschappij over 30 jaar:
De rekenkracht van computers verdubbelt grofweg elke 2 jaar (Moore’s law). Dat illustreert de exponentiële groei van technologie. Het is daardoor zeer moeilijk om een inschatting te maken waar we binnen 10 jaar staan, laat staan 30 jaar. De grootste uitdaging voor onze maatschappij zal het vinden zijn van een balans tussen mens en technologie.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoplr en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Ontvang maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen rond inclusieve burgerparticipatie en blijf op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van Hoplr. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.