Home
Prijsplannen
arrow_back Terug naar blog

Jennick Scheerlinck

Functie: Founder, Software Architect

Leeftijd: 31

Schoenmaat: 44

Favoriete reisbestemming: Duitsland

 

Grootste stommiteit:
Mijn eerste poging voor het behalen van mijn rijbewijs. Theorie was geen enkel probleem, maar tijdens het praktijkexamen vroegen ze om mijn ruitenwisservloeistof aan te duiden. “Ok, een makkie, even trekken aan dat hendeltje om de motorkap te openen en klaar is kees!” dacht ik, maar ik had toen nog geen flauw benul dat een motorkap nog eens vastzit met een extra beveiligingsklep. Na een aantal pogingen om de motorkap op te tillen, moest ik staken, mocht ik inpakken en een ander keertje terugkomen.

 

Why working for Hoplr:
Jonas Heirwegh en ik zijn in 2013 samen met Hoplr gestart vanuit een gezamenlijke visie en overtuiging. In contrast met de online globalisering die zich toen al jaren manifesteerde, geloofden we sterk in een lokaal doch digitaal verhaal. Alles stond in het teken van mensen te verbinden met hun omgeving. Een visie die we stap per stap aan het realiseren zijn om het verteerbaar te houden. Ik herinner me nog steeds onze eerste slide (zie voorbeeld) die we ooit gemaakt hebben, toen nog met het oude 4-kleuren-logo. Onze grote missie bestond er toen al in om op termijn de kloof te dichten tussen burgers, lokale overheden en de lokale middenstand. Vandaag zijn we er nog niet over uit hoe we deze laatste partij naadloos gaan integreren, aangezien we Hoplr reclamevrij willen houden.

 

 

Hoe zie jij onze maatschappij over 30 jaar:
Hopelijk kunnen we socialisme, liberalisme, chauvinisme, links en rechts eindelijk achter ons laten en samen gaan voor meer humanisme, de enige strekking die er écht toe doet. Zo realiseren we samen een basisinkomen voor elk individu, evolueren we naar een diplomavrij onderwijs en zorgen we dat maatschappelijk ondernemen eindelijk de maatstaf wordt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoplr en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Ontvang maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen rond inclusieve burgerparticipatie en blijf op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van Hoplr. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.