Home
Prijsplannen
arrow_back Terug naar blog

Arnaud De Groote

 

Functie: IT Operations, Developer, System Engineer

Leeftijd: 31

Schoenmaat: 44

Favoriete reisbestemming: Nieuw-Zeeland

 

Grootste stommiteit:
We hebben een jaarlijkse traditie in onze vriendenkring om deel te nemen aan een sneukeltocht. In tegenstelling tot de welbekende kroegentocht is deze tocht met de fiets en ligt de focus vooral op eten in plaats van drinken, hoewel het voor sommigen misschien eerder een combinatie is van de twee.

In de laatste editie reed ik op een gegeven moment onoplettend rond en was ik vooral in de weer met de mensen achter mij. Plots begonnen die iets te roepen dat voor mij totaal onverstaanbaar was. Na drie pogingen draaide ik mij uiteindelijk om maar dat veel te laat: een frontale botsing met een oudere dame op een fiets. We belandden allebei met de nodige blutsen en builen in de graskant. De kwetsuren van de dame waren echter iets ernstiger waardoor er ook een ambulance bij kwam kijken. Na de nodige ondersteuning hebben we uiteindelijk samen met haar man de fiets naar huis gebracht.

Ik heb achteraf nog regelmatig contact gehad met het koppel en alles is gelukkig goed afgelopen, maar ik moet wel toegeven, ik voelde mij voor de rest van de dag zodanig slecht en schuldig dat het meeste plezier er voor mij wel af was.

 

Why working for Hoplr:
Uiteraard het concept en de visie van Hoplr op zich. De manier waarop het is ontstaan en de weg die we hebben afgelegd om te komen waar we vandaag staan zijn zeer inspirerend voor mij.

 

Anderzijds kom ik dankzij Hoplr vaak in de zone waar de magie plaatsvindt. Het is verbazingwekkend hoe vaak je nieuwe zaken ontdekt en met welke snelheid je bijleert.

Kortom, ik hou van wat ik doe en ook van de mensen waarmee ik kan samenwerken.

 

 

Hoe zie jij onze maatschappij over 30 jaar:
Als technofiel juich ik de digitalisering uiteraard alleen maar toe.

Toch merk ik dat er naast een globalisering, die gepaard gaat met deze digitalisering, een tegenbeweging ontstaat waarbij er steeds meer aandacht gaat naar onze directe omgeving. Mensen interesseren zich in gezonde voeding (bij voorkeur uit de eigen tuin), kwaliteitsproducten, zelfvoorziening, plaatselijke ambachten enzovoort.

Ik denk dat deze twee bewegingen in de komende 30 jaar een manier zullen vinden om in harmonie naast elkaar te bestaan. Ik zie een maatschappij waarbij technologie ervoor zal zorgen dat mensen meer tijd zullen hebben om dingen te doen die ze graag doen. Werken wordt meer ontspanning dan inspanning en dit komt uiteraard zaken als gezondheid, kwaliteit en comfort alleen maar ten goede.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoplr en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Ontvang maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen rond inclusieve burgerparticipatie en blijf op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van Hoplr. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.